Eiland huren voor een dag

kom een dag genieten op de westeinderplassen
Afvaarten Westeinder Rondvaart - Di - Vr 11:00, 13:30 en 15:00 uur - Za - Zo 13:30 en 15:00 uur

Afvaartijden 1 mei - 1 oktober

Dinsdag – Zondag  13:30 • 15:00 uur
En natuurlijk op afspraak.

 

Afvaartlocatie Westeinder Rondvaart - Praamplein, Aalsmeer

Afvaartlocatie

Tuinbouwmuseum de Historische Tuin
Praamplein, Aalsmeer

Genieten op uw eigen eiland voor een dag?

Sinds enkele jaren beschikken wij over een prachtig eiland op de Westeinderplassen. U kunt het eiland huren voor een dag of dagdeel. Bijvoorbeeld voor een familie-uitje, bedrijfsfeestje of een verzorgde BBQ met familie of vrienden. Het is allemaal mogelijk, ook wanneer u speciale wensen heeft. Neem contact op met Westeinder Rondvaart en informeer naar de mogelijkheden.

Westeinder Rondvaart - Eiland huren - Familieuitje - Bedrijfsuitje - Vriendendag - Mogelijkheden

Het te huren eiland:

Een paar jaar geleden hebben wij een eiland op de Westeinderplassen gekocht. Dit eiland (ca. 1200 m2) ligt middenin het eilandengebied aan de Westeinderdijksloot en met een doorgang naar de Kleine Poel.

Het ligt beschut en is dus ook bij minder weer te gebruiken. Als service zetten wij er een paar partytenten en tafels en banken op, zodat u kunt zitten. Voor de kinderen is er een speeltoestel en, nog mooier, een rietkraag waar de jongelui heerlijk in kunnen verdwalen. U zult merken, ze vervelen zich geen moment. En u ook niet!

De mogelijkheden zijn legio!

De catering mag u zelf doen, of door ons laten verzorgen. U kunt van het eiland gebruik maken in de ochtend, middag en avond. U wilt een tent of een ander attribuut op het eiland? Wij regelen het voor u! Kijk bij tarieven voor de eventuele kosten hiervan.

Informeer naar de mogelijkheden

Ons eiland (’t Ailand) kunt u huren:

Voor minimaal 25 personen, en …

Onze rondvaarten

Wilt u kaarten kopen voor een van de unieke rondvaartarrangementen van Westeinder Rondvaart? Dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Daar uw voorkeur en wensen kenbaar te maken. Wij nemen na ontvangst van uw bericht zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en tot een concrete afspraak te komen.

Seringen Experience

Rondvaart

Tijdens de "gewone" rondvaart wordt u rondgevaren over de Westeinderplassen en krijgt u een mooie indruk van Aalsmeer vanaf het water.

Seringen Experience

Seringen Experience

Ontdek de wereld van Seringen in Aalsmeer. Rondvaart langs de seringenakkers en daarna een rondleiding bij een seringenkweker.

Combikaart Aalsmeer - Bezoek FloraHolland - Historische Tuin en Westeinder Rondvaart

Combikaart Aalsmeer

Bezoek aan de grootste bloemenveiling ter wereld, ontdek de Aalsmeerse tuinbouwgeschiedenis en beleef de Westeinderplassen.

Meerval experience - Paling experience met Theo Rekelhof

Meerval Experience

The Rekelhof - de enige beroepsvisser op de Westeinderplassen - vertelt uitgebreid over de uitstervende paling, de grote meervallen en andere vissoorten.