Eiland Barbecue

op 'tAiland op de westeinderplassen
Afvaarten Westeinder Rondvaart - Di - Vr 11:00, 13:30 en 15:00 uur - Za - Zo 13:30 en 15:00 uur

Afvaartijden 1 mei - 1 oktober

Dinsdag – Zondag  13:30 • 15:00 uur
En natuurlijk op afspraak.

 

Afvaartlocatie Westeinder Rondvaart - Praamplein, Aalsmeer

Afvaartlocatie

Tuinbouwmuseum de Historische Tuin
Praamplein, Aalsmeer

Eiland Barbecue

Een barbecue op het water vergt een hele organisatie. De etenswaren dienen vers te worden aangeleverd en de kwaliteit moet uitstekend zijn. Aangezien onze prioriteit ligt bij het rondvaren van mensen over de Westeinderplassen besteden we het horecagedeelte uit aan specialisten. Dit zijn stuk voor stuk mensen die ervaring hebben in de horeca en weten welke eisen er aan voedingsmiddelen gesteld worden.

Westeinder Rondvaart - Eiland huren - BBQ - Verzorgde BBQ

Barbecue op ’tAiland

De barbecue vindt standaard plaats op ons eiland ’tAiland, op de Westeinderplassen. Dit is een gezellig, beschut eiland aan de Kleine Poel vlakbij doorvaart de Grote Brug. Op het eiland op de Westeinderplassen hebben we geen stromend water, elektriciteit en gas. Er heerst dus een z.g. ‘kampeerklimaat’ We zijn wel zo modern dat we één toilet hebben, voor dames én heren. Wanneer de omstandigheden het niet toelaten buiten te barbecueën hebben we, in geval van nood, een overdekte ruimte ter beschikking.  Er zijn barbecueparty’s mogelijk vanaf 25 personen. Haalt u dit aantal niet? Dan stellen wij, in overleg met u, een ‘zelf BBQ pakket’ samen, wat alle ingrediënten bevat om er een gezellig BBQ feestje van te maken. Gewoon even bellen of mailen.

We hebben 2 mogelijkheden ( dat is wel zo simpel ) 1. Zonder consumpties 2. Met consumpties.

Informeer naar de mogelijkheden

Ons ’tAiland kunt u een gezellige barbecueparty organiseren. Dan kan al vanaf 25 personen. Het eiland ligt beschut aan de Kleine Poel op de Westeinderplassen.

Bekijk de keuzelijst met de mogelijkheden.

Onze rondvaarten

Wilt u kaarten kopen voor een van de unieke rondvaartarrangementen van Westeinder Rondvaart? Dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Daar uw voorkeur en wensen kenbaar te maken. Wij nemen na ontvangst van uw bericht zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en tot een concrete afspraak te komen.

Seringen Experience

Rondvaart

Tijdens de "gewone" rondvaart wordt u rondgevaren over de Westeinderplassen en krijgt u een mooie indruk van Aalsmeer vanaf het water.

Seringen Experience

Seringen Experience

Ontdek de wereld van Seringen in Aalsmeer. Rondvaart langs de seringenakkers en daarna een rondleiding bij een seringenkweker.

Combikaart Aalsmeer - Bezoek FloraHolland - Historische Tuin en Westeinder Rondvaart

Combikaart Aalsmeer

Bezoek aan de grootste bloemenveiling ter wereld, ontdek de Aalsmeerse tuinbouwgeschiedenis en beleef de Westeinderplassen.

Meerval experience - Paling experience met Theo Rekelhof

Meerval Experience

The Rekelhof - de enige beroepsvisser op de Westeinderplassen - vertelt uitgebreid over de uitstervende paling, de grote meervallen en andere vissoorten.