Combikaart Aalsmeer

floraholland - historische tuin - westeinder rondvaart
Afvaarten Westeinder Rondvaart - Di - Vr 11:00, 13:30 en 15:00 uur - Za - Zo 13:30 en 15:00 uur

Afvaartijden 1 mei - 1 oktober

Dinsdag – Zondag  13:30 • 15:00 uur
En natuurlijk op afspraak.

 

Afvaartlocatie Westeinder Rondvaart - Praamplein, Aalsmeer

Afvaartlocatie

Tuinbouwmuseum de Historische Tuin
Praamplein, Aalsmeer

​Combikaart Aalsmeer

De ultieme tuinbouwbeleving in Aalsmeer. In de vroege ochtend (tussen 07:00-10:00 uur) neemt u een kijkje bij FloraHolland Aalsmeer, vanaf 10:00 uur bezoekt u de Historische Tuin en rond 13:30 uur stapt u op de boot van de Westeinder Rondvaart voor de vaartocht.

U koopt uw combikaart Aalsmeer bij het bezoekerscentrum van de bloemenveiling FloraHolland Aalsmeer. Als u zeker wilt weten of er plaats op de boot dan kunt u voor de zekerheid even contact met ons opnemen. Met uw kaartje heeft u toegang op alle drie de attracties. De kaarten zijn, indien u toch niet besluit te gaan varen, het hele jaar geldig. Dus u kunt ook besluiten een andere keer te gaan varen, dan heeft u toch uw korting.

Komt u met een groep(je) dan kunt u ook al in de ochtend varen. Het beste is dan even contact met ons op te nemen.

De combikaart Aalsmeer is dus verkrijgbaar bij het bezoekerscentrum van bloemenveiling FloraHolland Aalsmeer Kosten € 22,00 pp.

Westeinder Rondvaart - FloraHolland Aalsmeer - Combikaart Aalsmeer

FloraHolland, grootste bloemenveiling

FloraHolland Aalsmeer is de grootse bloemenveiling ter wereld. Tijdens uw bezoek in de vroege uurtjes van de dag kunt u een indruk krijgen van het reilen en zeilen in de bloemenveiling. Zo kunt u de veilingklok bezoeken en zien hoe het veilen van bloemen en planten in zijn werk gaat. Daarna ziet u hoe het verdeelproces werkt, van de klok naar de exporteurs binnen de veiling.

 

Westeinder Rondvaart - Historische Tuin Aalsmeer - Afvaart - Combikaart

De Historische Tuin, een oase van rust

In de drukke Randstad vormt de Historische Tuin een oase van rust!  Langs het 450 meter lange tuinpad vindt de bezoeker een uitgebreide collectie geurende en soms jeugdsentiment oproepende planten en bloemen. Een deel daarvan is gedurende de openingstijden van het museum in de Tuinwinkel te koop. Daarnaast vindt u op de Historische Tuin een groot aantal opstallen die een goede indruk geven van de werkwijze die de Aalsmeerse kwekers in vroeger tijden hanteerden.

Er is een permanente (en soms wisselende) tentoonstelling. De nieuwe overdekte corridor biedt een prima gelegenheid voor de ontvangst van groepen. In het veilinggebouw worden regelmatig ouderwetse veilingsessies gehouden op de originele ‘Jugendstil’  veilingklok uit 1930. De Historische Tuin is een door de gemeente Aalsmeer erkende trouwlocatie.

 

Dagelijks afvaart

Dagelijks, met uitzondering van maandag, varen wij tijdens het seizoen (1 mei - 1 oktober) meerdere malen per dag onze rondvaarten. Op doordeweekse dagen 2x, om 13:30 en 15:00 uur. En zaterdag en zondag varen wij af om 13:30 en 15:00 uur vanaf onze vaste locatie, Het Tuinhuis aan het Praamplein, Aalsmeer.

Onze rondvaarten

Wilt u kaarten kopen voor een van de unieke rondvaartarrangementen van Westeinder Rondvaart? Dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Daar uw voorkeur en wensen kenbaar te maken. Wij nemen na ontvangst van uw bericht zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en tot een concrete afspraak te komen.

Seringen Experience

Rondvaart

Tijdens de "gewone" rondvaart wordt u rondgevaren over de Westeinderplassen en krijgt u een mooie indruk van Aalsmeer vanaf het water.

Seringen Experience

Seringen Experience

Ontdek de wereld van Seringen in Aalsmeer. Rondvaart langs de seringenakkers en daarna een rondleiding bij een seringenkweker.

Combikaart Aalsmeer - Bezoek FloraHolland - Historische Tuin en Westeinder Rondvaart

Combikaart Aalsmeer

Bezoek aan de grootste bloemenveiling ter wereld, ontdek de Aalsmeerse tuinbouwgeschiedenis en beleef de Westeinderplassen.

Meerval experience - Paling experience met Theo Rekelhof

Meerval Experience

The Rekelhof - de enige beroepsvisser op de Westeinderplassen - vertelt uitgebreid over de uitstervende paling, de grote meervallen en andere vissoorten.