Specials & Arrangementen

beleef ook onze geweldige specials
Afvaarten Westeinder Rondvaart - Di - Vr 11:00, 13:30 en 15:00 uur - Za - Zo 13:30 en 15:00 uur

Afvaartijden 1 mei - 1 oktober

Dinsdag – Zondag  13:30 • 15:00 uur
En natuurlijk op afspraak.

 

Afvaartlocatie Westeinder Rondvaart - Praamplein, Aalsmeer

Afvaartlocatie

Tuinbouwmuseum de Historische Tuin
Praamplein, Aalsmeer

Specials van Westeinder Rondvaart

Eiland huren voor een dag

Eiland huren voor een dag

Voor 1 dag uw eigen eiland huren? Dat kan bij Westeinder Rondvaart. U kunt het eiland gebruiken voor een familiefeestje, trouwfoto’s van uw trouwerij of een gezellige BBQ.

Fluistersloep huren voor een dag of dagdeel

Fluistersloep huren

Onze fluistersloepen zijn geschikt voor kleine gezelschappen t/m 8 personen om een heerlijke dag te beleven op het water. Een vaarbewijs voor deze fluisterboot is niet nodig! Instappen en wegvaren, zo simpel kan het zijn.

Een geheel verzorgde BBQ op een eiland? Dan kan!

BBQ op een eiland?

Een geheel verzorgde BBQ op een exclusieve locatie? Dat kan op ons geweldige eiland. Hier kunt u met een grote groep mensen heerlijk genieten van een lekkere barbecue.

Onze rondvaarten

Wilt u kaarten kopen voor een van de unieke rondvaartarrangementen van Westeinder Rondvaart? Dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Daar uw voorkeur en wensen kenbaar te maken. Wij nemen na ontvangst van uw bericht zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en tot een concrete afspraak te komen.

Seringen Experience

Rondvaart

Tijdens de "gewone" rondvaart wordt u rondgevaren over de Westeinderplassen en krijgt u een mooie indruk van Aalsmeer vanaf het water.

Seringen Experience

Seringen Experience

Ontdek de wereld van Seringen in Aalsmeer. Rondvaart langs de seringenakkers en daarna een rondleiding bij een seringenkweker.

Combikaart Aalsmeer - Bezoek FloraHolland - Historische Tuin en Westeinder Rondvaart

Combikaart Aalsmeer

Bezoek aan de grootste bloemenveiling ter wereld, ontdek de Aalsmeerse tuinbouwgeschiedenis en beleef de Westeinderplassen.

Meerval experience - Paling experience met Theo Rekelhof

Meerval Experience

The Rekelhof - de enige beroepsvisser op de Westeinderplassen - vertelt uitgebreid over de uitstervende paling, de grote meervallen en andere vissoorten.