Meerval - Paling Experience

ontdek de onderwaterwereld van de westeinderplassen
Afvaarten Westeinder Rondvaart - Di - Vr 11:00, 13:30 en 15:00 uur - Za - Zo 13:30 en 15:00 uur

Afvaartijden 1 mei - 1 oktober

Dinsdag – Zondag  13:30 • 15:00 uur
En natuurlijk op afspraak.

 

Afvaartlocatie Westeinder Rondvaart - Praamplein, Aalsmeer

Afvaartlocatie

Tuinbouwmuseum de Historische Tuin
Praamplein, Aalsmeer

Meerval – Paling Experience

Meerdere malen per jaar varen wij de Meerval – Paling Experience. Deze rondvaart is in samenwerking met Theo Rekelhof uit Kudelstaart. Theo Rekelhof is de enige beroepsvisser op de Westeinderplassen. Bovendien is Theo in 2009 uitgeroepen tot beroepsvisser van het jaar.

Theo Rekelhof is een authentiek mens, geboren en getogen aan de oever van de Westeinderplassen. Zijn verhaal gaat niet alleen over de uitstervende paling.  Maar ook over de, niet meer zo zeldzame, meerval en diverse andere onderwaterbewoners. Na het tonen van de gevangen vis is het tijd voor de gerookte Westeinderaal.

Culinaire afsluiting Meerval – Paling Experience

Een culinair hoogtepunt is de afsluiting van de Meerval – Paling rondvaart. Nadat u gezien heeft hoe Theo Rekelhof zijn werk uitvoert, sluiten we deze interessante excursie af met het proeven van heerlijke huisgerookte Westeinderpaling. Zoals al eerder gezegd, rookt Theo de paling zelf, u kunt zelf ook nog een heerlijk pondje paling meenemen voor thuis.

De duur van deze excursie is ca. 2 uur.
De Meerval – Paling Experience kan alleen in groepsverband geboekt worden.

Westeinder Rondvaart - Meerval - Paling Experience - Theo Rekelhof

Data

Op verzoek is het ook mogelijk om een andere datum te plannen voor de Paling Meerval Experience. Neem contact met ons op om dit te bespreken.

Onze rondvaarten

Wilt u kaarten kopen voor een van de unieke rondvaartarrangementen van Westeinder Rondvaart? Dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Daar uw voorkeur en wensen kenbaar te maken. Wij nemen na ontvangst van uw bericht zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en tot een concrete afspraak te komen.

Seringen Experience

Rondvaart

Tijdens de "gewone" rondvaart wordt u rondgevaren over de Westeinderplassen en krijgt u een mooie indruk van Aalsmeer vanaf het water.

Seringen Experience

Seringen Experience

Ontdek de wereld van Seringen in Aalsmeer. Rondvaart langs de seringenakkers en daarna een rondleiding bij een seringenkweker.

Combikaart Aalsmeer - Bezoek FloraHolland - Historische Tuin en Westeinder Rondvaart

Combikaart Aalsmeer

Bezoek aan de grootste bloemenveiling ter wereld, ontdek de Aalsmeerse tuinbouwgeschiedenis en beleef de Westeinderplassen.

Meerval experience - Paling experience met Theo Rekelhof

Meerval Experience

The Rekelhof - de enige beroepsvisser op de Westeinderplassen - vertelt uitgebreid over de uitstervende paling, de grote meervallen en andere vissoorten.